Natur smykker
Armbånd med ibenholt
Sølv øreringe med palmetræ
Enkel halskæde med ibenholt

Elsker du naturen, vil du også elske disse smykker med de lækreste naturmaterialer.

De store smykker i naturmaterialer har enkle, rå og feminine designs i organiske bløde former og flader, hvor sammensætningen af materialer til tider kan være utraditionel, men hvor der er samspil og æstetik. I kollektionen Natur smykker kan du også finde unika til overkommelig pris.

Mangler du et personligt smykke, der kan komplementerer din helt egen unikke stil, har du mulighed for at finde et stort udvalg på webshoppen. Der er fri fragt på alle smykker.

Natur smykker

Herunder ser du et udpluk af Natur smykkerne

Gå til webshoppen for at se hele kollektionen...

Er du til store smykker?

Så er der mulighed for at finde et stort udvalg her...


Natur smykkerne er smukke hele året rundt, om du bruger dem til en sommerkjole, vinter sweater, fest eller hverdag.

Kollektionen indeholder øreringe, halskæder, armbånd og ringe, hvor mange er unika.

Smykkerne er lavet hovedsagelig i naturens egne smukkeste materialer bl.a. de lækreste træsorter som f.eks. ibenholt, palmetræ, teak og eg,

horn, ben, rav, ældre spændende perler eller andre materialer som er specielle, unikke og nøje udvalgte.

Halskæde som accessory er et must have, som kan understrege dit look og hvilken type du er og ikke mindst gøre lige det ekstra og fuldende dit outfit.


Du kan gå på opdagelse i Natur halskæderne og finde unikke designs i store statement halskæder men også minimalistiske enkle halskæder.

Der er variation over sammensætningen af materialer og størrelse på halskæderne, så her kan du virkelig få følelsen af at have fundet noget unikt. Ofte er Natur halskæderne kombineret med træ, horn, lava og halvædelstene. Låsene er enten i Sterling sølv 925 eller ædelstål.

Natur halskæderne kan nemt sammensættes med andre typer Natur smykker som passer i materialer og udseende.

Tag derfor også et kig på Natur øreringe, Natur armbånd og Natur ringe.

Utraditionelle Natur øreringe til kvinder i spændende former og materialer med æstetik og elegance.


Leder du efter både rå, elegante og unikke øreringe på samme tid, som kan bruges i hverdagen og til fest, har du gode chancer for at finde dine personlige øreringe her til overkommelige priser.

Natur øreringene er grafiske og enkle i naturens lækre materialer som f.eks. ibenholt, palmetræ, horn og halvædelstene.

Selve øreringene er i Sterling sølv 925 eller ædelstål. Naturligvis er alle Natur øreringe nikkelfri.

Ønsker du et armbånd, der er helt dit eget personlige smykke, har du mulighed for at finde bl.a. unika Natur armbånd til kvinder her.


Natur armbåndene er nøje designet med forkus på, at der skal være opmærksomhed på volumen og det godt må fylde noget, samtidig med at det er behageligt at have på. De tidsløse designs kan benyttes til enhver anledning.

webshoppen finder du et større udvalg af Natur smykker og er du blevet inspireret til flere smykker i samme stil, kan du med fordel også kigge på kategorierne Natur halskæder, Natur øreringe og Natur ringe. Der er gratis fragt på alle smykker.

Store særprægede ringe til kvinder med bløde organiske former og flader.


Leder du efter en anderledes ring, kan du her bl.a. finde statement ringe med et sofistikeret udtryk og kant.

Ringe der kan noget helt særligt og have stor betydning for din personlige stil.

Her kan du fuldende dit look med en enkelt ring, da den er et helt specielt smykke.

Natur ringene har et unikt grafisk design med minimalisme og enkelhed, måske din nye ynglingsring?

Selvom ringene har stor volume og fylder meget på fingeren, er de behagelige i brug.

Kort beskrivelse af de anvendte materialer.


Afrikansk turkis har meget smukke nuancer af grøn/blå, brun og sort. Afrikansk turkis er faktisk ikke en turkis, men en jaspis art. I ædelstensterapien siges der, at afrikansk turkis hjælper til et mere klart og fokuseret sind, styrker selvtilliden, åbner for nye muligheder og idéer. Chakra: hals og pande/tredje øje.


Amethyst er kvarts og en af de traditionelle ædelstene, som findes i mange violette nuancer. Den bruges også ofte som meditationssten. Amethyst findes i store dele af verden.


Bakelit er verdens første industrielt fremstillede plasttype og derfor forløberen for plastik. Bakelit blev opfundet i 1909 og er et kunstharpiks, der blev anvendt til eksempelvis telefoner, dørhåndtag og stikkontakter.


Ben er knogler eller tænder fra dyr. Ben er opbygget af calciumfosfat og kollagen.


Ferskvandsperler kommer ofte fra Kina og Japan. Farven er hvid, men kan også være farvet. I ædelstensterapien siges der, at ferskvandsperlen lærer os om følelser og spontanitet. Er også symbol for skønhed. Chakra: hara og hals.


Horn er en udvækst på et dyrs hoved og er bl.a. lavet af keratin. Dette stof udgør største delen af hår og pels, skæl, fjer, fuglenæb, negle, hove og horn. Når noget karatiniserer, bliver det forhornet. Bøffelhorn er horn af dyr, der har levet frit i naturen.


Ibenholt findes i mere end 200 arter i Sydøstasien, Afrika og Nordamerika. Ibenholt er mest kendt for at være sort, men der findes også stribede og marmorerede arter. Den helt sorte ibenholt blev tidligere brugt til de sorte tangenter på klaverer.


Lava Farven er sort (kan også være farvet) og ofte rå i udtrykket. Lava er dannet af magma fra vulkanudbrud i bl.a. Island. I ædelstensterapien siges der, at lava skaber et healende miljø, hvor omgivelserne opleves rene og sunde, hvis man har den liggende. Chakra: rod.


Palmetræ/Patikan er en gammel palme fra Filippinerne, som er ret let og lys med mørke nister. Palmen symboliserer sejr, berømmelse, langt liv og berømmelse.


Egetræ er et almindeligt træ i Danmark og vokser i det meste af verden. Farven er grågul og ved lyspåvirkning bliver farven over i brunlig.


Moseeg er egetræ, der har ligget i en tørvemose i måske op til flere tusinde år. Når det bliver taget op af mosen er træet blødt, men falder sammen og bliver hårdt, når det tørrer. Moseeg har meget smuk træstruktur. Farven kan være sortbrun eller næsten helt sort.


Perlemor er det indre lag af skallen på en perlemusling. Farven kan være bl.a. hvid, gullig, rosa, mørk grå eller næsten sort. Farven kan variere i forhold til kost og vandtemperaturer. Der kan forekomme farvestrålende smuk glans.


Poppel hører med til hurtigt voksende og løvfældende træer. Nogle arter kaldes også for asp i Danmark.


Stegodon er en uddød elefantart og forfader til mamutten. Der var omkring 10 arter fordelt hovedsagelig i Afrika og Asien. Stegodon dukkede op for første gang for 12 millioner år siden. De største nåede en højde på 4 meter og deres stødtænder kunne blliver op til 3 meter og sad så tæt, at snablen ikke kunne komme imellem.  Stegodon er ikke fredet. De fossile stødtænder bliver brugt til perler, figurer o.a.

Natur smykker


Shop


Fri fragt

Se alle

Natur smykker

Fri fragt
Events

Vil du se alle Natur smykkerne live?